Met hulp van de sponsoren Strandhuisjesverhuur A. van Rooijen & Dochters, Stranddroom, Restaurant Café Kasteel van Batavia, Multi Engineering en een bijdrage van de vereniging is het gelukt om een tennisbalmachine aan te schaffen

De machine is een Spinfire Pro 2 en die is voorzien van 120 Technifibre XLD ballen en een handige pick-up tool/ballenroller om de ballen na gebruik weer te verzamelen.

Let op dat het gebruik van de machine alleen mogelijk is bij droog weer EN een droge baan!

Een beknopte handleiding met aandachtspunten is te vinden bij de machine, evenals voorbeeld instellingen per niveau. Voor een uitgebreide handleiding en eventuele probleemoplossingen check het document hier Spinfire Pro 2 Handleiding.

Wees zorgvuldig met het gebruik van de machine en de accessoires zodat we er met z’n allen lang gebruik van kunnen maken en wees eerlijk bij eventuele calamiteiten/mankementen.

Er zal een 3-tal clinic-/instructiemomenten worden georganiseerd waarbij de ins en outs worden uitgelegd, zodat jullie kennis kunnen maken met de machine. Deze momenten zijn afhankelijk van het weer en zullen per email en social media worden aangekondigd. De machine zal na deze clinics te boeken zijn via de agenda waarmee je ook de banen reserveert.