Tossmiddag op 14 april 2024

Het was een geslaagde Mexicaanse avond. We hopen deze gezellige activiteiten en sportieve onderlinge wedstrijdjes voort te zetten 🎾. De komende weken wordt er op de vrijdagavond competitie gespeeld. We wijken voor deze TOSS uit naar de zondag. We organiseren weer een moment om samen te tennissen en gezellig iets te drinken 🍻. Het maakt niet…

Lees verder

Najaarstennislessen van Ferry

Onze trainer Ferry Sonnemans verzorgt het gehele jaar door een reeks met lessen. Het weekend voor aanvang van de eerste training ontvang je tijd + data van de trainingen. Wil je je opgeven voor de lessen dan kan je dit formulier invullen en opsturen.

Lees verder

Competitie heren

De eerst meting van de heren om in competitieverband te tennissen is goed verlopen. Mooi in de middenmoot en ruimte voor verbetering !! Veel succes in de najaarscompetitie.

Lees verder

EN NOG EEN K A M P I O E N ! 🎾

Zondag 4 juni 2023 was de officiële einddag van de dorpencompetitie 2022-2023 en raad eens waar onze dames geëindigd zijn…… Ook kampioen! De wijn kon weer open Gefeliciteerd! Natuurlijk ook aan de dames die er vandaag niet bij aanwezig konden zijn.

Lees verder

K A M P I O E N ! 🎾

Het mixteam sleepte vrijdag 2 juni 2023 het kampioenschap binnen in de voorjaarscompetitie 2023. Helaas hebben ze de laatste wedstrijd moeten spelen zonder Svend, want hij ging het kunstje eens afkijken tijdens Roland Garros! Gefeliciteerd toppers! Dik verdiend!

Lees verder